Uptime-IT ApS
   
     
 
         
 
Værktøjslinien

Home   Home  

Home bruges til at komme til index-siden.

Man må ikke forveksle det med at gemme ændringer eller at logge ud af systemet.


         
Sitemap   Sitemap  

Med værktøjet Sitemap får man en oversigt over samtlige sider, der er oprettet og hvordan de er ordnet i forhold til hinanden på hjemmesiden. Inaktive sider vises på listen som gennemstregede.

Se eksempel på sitemap>


         
 rediger   Rediger   Med Rediger-værktøjet får man adgang til at rette og tilføje i indholdet på siden, ændre sidernes struktur i forhold til hinanden og lave diverse indstillinger for siden.

Se Rediger>


         
 opret ny side   Opret ny side
  Dette værktøj bruges hvis man vil oprette en ny side til sin hjemmeside.

Se Opret ny side>


         
Slet side   Slet  

Med værktøjet Slet får man mulighed for at slette en side som allerede eksisterer.

Værktøjet bruges også, hvis man har oprettet en side, som man fortryder.
Har man først bekræftet sletningen af en side, er den helt slettet og kan ikke genskabes.

Man kan ikke fortryde en sletning. Man må begynde forfra, hvis man har slettet en side ved et uheld.

Se Slet side>


         
Brugere   Brugere  

Hvis der er flere brugere af systemet, skal hver enkelt bruger have sin egen adgang.

Med værktøjet Brugere tildeles brugerne deres eget brugernavn og password.

Derudover tildeles brugerne rettigheder til systemet. Det er kun brugere med admin-rettigheder, som kan oprette nye brugere.

Se Opret bruger>


         
Profil    Profil    Den enkelte bruger har her mulighed for at rette egne brugeroplysninger.


         
 Design   Design   Har man erfaring med webdesign, kan man med værktøjet Design redigere i det eksisterende design, eller oprette et helt nyt design til hjemmesiden.

Se Designopsætning>

         
Sprog   Sprog   Her indstilles sprog på hjemmesiden.

         
Plugins   Plugins  

Med Plugin Setup har man mulighed for at tilføre forskellige former for funktionalitet til sin hjemmeside.

Se Plugins>


         
Filstyring   Filer  

Med filstyringen har man adgang til alle de filer (tekster, billeder, musik, film) som skal bruges/er brugt til hjemmesiden.

Det er her, man uploader filer fra sin egen computer til serveren på webhotellet.

Man kan max. uploade 8mb. af gangen. Har man mange filer, som skal oploades, kan det derfor være hensigsmæssigt at gøre det via et FTP-program.

Se Filshåndtering>


         
Timeout   Timeout  

Viser hvor lang tid, der er tilbage af login-sessionen. Som udgangspunkt er der 20 minutter fra man har logget ind. Hver gang, der gemmes en ændring, fornyes login-tiden med 20 minutter.

Når tiden er gået, får man en meddelelse om time-out og at man bliver logget af.


Er man hurtig til at reagere på beskeden om logout, kan man i visse tilfælde nå at komme på igen ved at klikke på titlen på en af siderne.


         
Log ud   Log ud   Klikker man her, bliver man logget ud, og kan ikke længere foretage ændringer på hjemmesiden, før man har logget ind igen. Ændringer, som ikke er blevet gemt, vil være ugyldige og bliver derfor ikke vist på hjemmesiden.


        Til top

 
 
         
 
  
Uptime-IT ApS • Abildvej 5E • 5700 Svendborg • Tlf: 63 60 20 00 • Fax: 63 60 20 21
www.uptime.dkpost@uptime.dk
SiteSuiteCMS
Online: 16
0.029