Uptime-IT ApS
   
     
 
         
 
Slet side

Slet side


 

Har man valgt Slet i værktøjslinien, bliver man bedt om en bekræftelse, inden sletningen udførers. Da SiteSuiteCMS er et online-redigeringssytem effektueres alle ændringer med det samme. Dvs. har man først klikket på OK, og dermed bekræftet sletningen, er siden væk og kan ikke gendannes.

Man kan ikke fortryde sletning af en side!!


    Man bliver bedt om en bekræftelse inden man sletter siden helt. Vælger man OK her er siden slettet for altid og kan ikke genskabes.

Bekraeft slet side

 
 
         
 
  
Uptime-IT ApS • Abildvej 5E • 5700 Svendborg • Tlf: 63 60 20 00 • Fax: 63 60 20 21
www.uptime.dkpost@uptime.dk
SiteSuiteCMS
Online: 22
0.011